Haberler

Yaz Kur'an Kurslarında Spor Yapıyoruz Projesi

Bursa'daki yaz spor okulları, proje kapsamında düzenlenen törenle başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereğince uygulanan ve tüm illeri kapsayan "Yaz Kur'an Kurslarında Spor Yapıyoruz Projesi", Bursa'da törenle başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törende, projede öncelikle hedeflenenin tüm gençlere spor yaptırmak olduğunu ve Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere spor yapma imkanı da sunulduğunu söyledi.

Bursa Müftüsü Mehmet Emin Ay ise projeyle öğrencilerin Kur'an-ı Kerim eğitimi alırken spor yapma imkanına sahip olacağını dile getirerek, "Tesisleri bize açtıkları için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

Daha sonra öğrencilerin ilk çalışmaları, basketbol ve voleybol branşlarında yapıldı.

Kurslarda eğitim gören 2 bin öğrencinin katılacağı yaz okulları, 10 tesiste voleybol, basketbol, yüzme, tekvando, karate ve masa tenisi branşlarında iki dönemde gerçekleştirilecek. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mustafa Kemal Atatürk Süleyman Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title