Haberler

Yaşlılar Haftası

Adana Huzurevi Sakinleri, Yüreğir Belediyesi'nin Yaşlılar Haftası Dolayısıyla Düzenlediği Etkinlikte Doyasıya Eğlendi.

Adana Huzurevi sakinleri, Yüreğir Belediyesi'nin Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte doyasıya eğlendi.

Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası sebebiyle Atlı Spor Kulübü'nde huzurevi sakinlerini ağırladı. Huzurevinden araçlarla alınan yaşlılar, Adana turu yaptıktan sonra, DAHAYKO'yu ziyaret ederek burada koruma altına alınan hayvanları sevdi.

Yaşlıları, Atlı Spor Kulübü'ne gelişlerinde Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu ve eşi Ayşe Topçu kırmızı güllerle karşıladı. Topçu ile öğle yemeği yiyen yaşlılar, mahalli sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yusuf İyi, Yaşlılar Haftası'nın ilk etkinliğini düzenleyen Belediye Başkanı Ömer Topçu'ya teşekkür etti.

Huzurevi Müdürü Nurdan Kama ise, Başkan Topçu'nun kendilerini yılın sadece bir haftasında değil, her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, "Geçen yıl da böyle bir etkinliğe imza atan Başkan Topçu, huzurevi sakinlerimizin gönlünde taht kurmuştur" dedi.

(MT-Y) 17.03.2008 18:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title