Haberler

Yaşar, Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, seçim çalışmalarına devam ediyor.

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Yenimahalle genelinde 5 seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Varlık, Beştepeler, Çakırlar, Serhat ve Susuz mahallelerinde seçim iletişim merkezlerini halkın hizmetine açan Yaşar, "Karamsar olmamalısınız. Sandık iradesiyle yanlışlar gidecek, doğrular kalacak" diye konuştu. Binlerce Yenimahalleli vatandaşın da katıldığı açılışlarda "Yeniden Fethi Yaşar" sloganları atıldı.

Seçim otobüsünde halka seslenen Yaşar, "Bugün buraya hesap vermeye geldim. İnsan sevgisi ile büyüdüm. Bu yüzden halkımı, siyaseti seviyorum. Yenimahalle'de ayrım yapmadan herkese eşit derecede hizmet ettik. Belediyemize siyaseti sokmadık, oy verdi, vermedi kavgası etmedik. 5 yıl da büyük işler başardık. Bir 5 yıl daha yapacak çok işimiz var" diye konuştu.

Yaşar, "Her mahalleye belediye ek binalarını koyarak vatandaşın ayağına kadar hizmeti getirdik. YENİMEK ile kadınlarımıza eğitim, iş kapısı açtık. Oy kavgasına düşmeden, aciliyet hangi mahalledeyse oraya hizmet yapacağız. 5 yıl boyunca Yenimahalle'nin her sokağında başım dik yürüdüm. Ben sadece halkıma ve yüreğime güvendim " dedi.

Çakırlar Seçim İletişim Merkezi açılışı ise renkli geçti. Yaşar'ı coşkuyla karşılayan Batıkentliler, açılış kapsamında düzenlenen konserde eğlendi.

Halaylarla başlayan açılışta ses sanatçıları Ersin Perçin, Erdal Beyazgül, Selami Durmuş, Grup Medet, Taylan Cansızoğlu, Sadık Erkmen, Barış Çetin ve Caner Gülsüm vatandaşlara türkü şöleni yaşattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title