Haberler

Yalova haber | Kurtuluşun 100. Yılı, Altınova ve Ayvalık'ta İki Gün Boyunca Etkinliklerle Kutlanacak

Güncelleme:

Yalova haberler: Altınova ve Ayvalık’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılı, 2 gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ile kutlanacak.

Altınova ve Ayvalık'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılı, 2 gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ile kutlanacak.

14 Eylül sabah resmi törenlerle Altınova'da başlayacak kutlamalar çerçevesinde Altınova Belediye Hizmet Binası'nda "Milli Mücadele" sergisi açılacak. Ardından eğitimciler Kemal Girgin ve Ömer Erdem, "Milli Mücadelede Altınova'nın Yeri"  konulu sempozyumda yüz yıl önce yaşananları bugüne taşıyacak. Sempozyum, Altınova Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Altınova Atatürk Kültür Merkezi'nde ayrıca "Önce Vatan" isimli tiyatro oyunu tiyatroseverlerle buluşacak.

14 Eylül Altınova'nın yüzüncü kurtuluş gününde Soner Olgun sahne alacak. Altınova Belediyesi Hizmet Binası önündeki konser, saat 20.30'da başlayacak.

YETKİN VE ORTAYLI'DAN 'MİLLİ MÜCADELE'NİN 100. YILI SEMPOZYUMU'

Ayvalık'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılı 15 Eylül günü de bir dizi etkinlikle kutlanacak. Sabah saatlerinde başlayacak resmi törenlerinden ardından Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi'nde "Milli Mücadele" sergisi açılacak.  Aynı gün Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi, gazeteci yazar Murat Yetkin ile Prof Dr. İlber Ortaylı'nın 'Milli Mücadele'nin 100. Yılı' konulu sempozyumuna ev sahipliği yapacak.

CAZ KONSERLERİNİN GÜÇLÜ SESİ MÜJDE KIZILKAN

15 Eylül Ayvalık'ın kurtuluşunun yüzüncü yılı ndolayısıyla Ayvalık Büyükpark Amfitiyatro'da senfonik pop konseri gerçekleştirilecek. Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Balıkesir Kültür Orkestrası'na, Türkiye'nin en güçlü caz konserlerinde ve festivallerinde yer alan Müjde Kızılkan, güçlü sesiyle eşlik edecek.

Kaynak: ANKA / Yerel

Kemal Girgin Ömer Erdem Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title