Haberler

Yalar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, seçim gezilerine aralıksız devam ediyor.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, seçim gezilerine aralıksız devam ediyor.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, ev ziyaretleri başta olmak üzere esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor. Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan Ekinciler Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Yalar, her zamanki gibi yine esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Esnaf Yalar'a, AK Parti hükümetinin icraatlarını beğendiklerini ancak her zaman için hatırlanmak istediklerini belirtti.

Esnaf ziyaretinde onlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, "Öncelikle sizleri Başbakanımızın 31 Mayıs'ta Diyarbakır'da düzenleyeceği mitinge davet ediyorum. Sizlerde bunu iyi biliyorsunuz ki, AK Parti hükümeti ile birlikte Türkiye bir enkazdan kurtarıldı. Demokratik ve özgürlükler alanında birçok atılımlar gerçekleştirildi. Biz bu atılımların takipçisi ve destekçisi olacağız. Halkımızın huzur ve refahı için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Yenişehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title