Haberler

Yabancı Diller Yüksek Okul Müdürlüğü'ne Atama

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okul Müdürlüğü görevine Prof.Dr.Tahsin Aktaş atandı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okul Müdürlüğü görevine Prof.Dr. Tahsin Aktaş atandı.

Bakanlar Kurulu kararı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde kurulan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne, 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu'nun 20/b maddesi uyarınca Prof. Dr. Tahsin Aktaş atandı.

'PROF.DR.AKTAŞ'IN AKADEMİK ÖZGEÇMİŞİ'

1978-82 yılında Atatürk Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı'nda lisans eğitimini, 1985-88 yıllarında Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümünde yüksek lisans eğitimini, 1988-92 yıllarında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünde doktora eğitimini tamamladı. 1994 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümünde Yardımcı Doçent, 1997 yılında ise Doçent, 2004 yılında ise Profesör oldu.

2004-2011 yılları arasında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Tahsin Aktaş, 2012-2014 yılları arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Vekil Dekan olarak görev yaptı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazi Üniversitesi Tahsin Aktaş Hacı Bektaş Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title