Haberler

Veteran Atlet Koç, Bursa'yı Lublin Maratonu'nda Temsil Edecek

Veteran atlet Enver Koç, Bursa'yı Lublin Maratonu'nda temsil etmeye hazırlanıyor.

Veteran atlet Enver Koç, Bursa'yı Lublin Maratonu'nda temsil etmeye hazırlanıyor. Geçen hafta Haliç Yarı Maratonu'nu başarıyla tamamlayan Koç, idmanlarına devam ediyor.

2003 yılında yaşadığı sağlık problemleri sebebiyle spora başlayan ve zamanla sporu hayatının merkezine koyan Enver Koç, şimdiye kadar uluslararası pek çok turnuvada boy gösterdi. Veteran maratoncu Enver Koç, Polonya'nın Lublin şehrinde düzenlenecek olan 42 kilometrelik maraton koşuya katılacak. Sıkı bir çalışmayla yarışmalara hazırlandığını ifade eden Koç, "Bir yıldır hazırlandığım bir turnuva. Bursa'nın bu spora uygun olan her tabiatını kullanıyoruz. Rutin olarak günde 22 kilometrelik çalışmalar yapıyoruz. Grup arkadaşlarımız ile birlikte iyi bir sinerji yakaladık. Gün geçtikçe tempomuz artıyor ve daha iyi bir duruma geliyoruz. Umarım iyi derecelerle ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz" diye konuştu.

Enver Koç, 11 Mayıs'ta düzenlenecek olan Lublin Maratonu'na Türkiye'den katılacak tek sporcu olduğunu söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haliç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title