Haberler

Verimliliği Artırma Projesi

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, Milli Prodüktivite Merkezi Tarafından Ülke Sathında Bir 'Verimlilik Hareketi' Şeklinde Yürütülmekte Olan Verimliliği Artırma Projelerinin Tokat İçinde Çok Önemli Kazanımların Sağlanacağını Söyledi.

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, Milli Prodüktivite Merkezi tarafından ülke sathında bir 'verimlilik hareketi' şeklinde yürütülmekte olan Verimliliği Artırma Projelerinin Tokat içinde çok önemli kazanımların sağlanacağını söyledi. Vali Akyel, Türkiye'nin verimlilik sorunlarını tartışmaya açmak, öneriler geliştirmek, geliştirilen önerileri, yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere 1965 yılında kurulan Milli Prodüktivite Merkezi yöneticilerini makamında kabul etti. Ziyarette, Tokat Verimliliği Artırma Projesi ile ilgili bilgi alan Vali Akyel, kamuda modern yöneticilik anlamında maliyetin düşmesi, hizmetin kaliteleştirilip verimliliğin artırılmasının iyi olacağını kaydetti. Vali Akyel, Tokat'ta verimlilik kültürünün ve bilincinin gelişmesine katkı sağlayıcı tanıtım ve bilinçlendirme etkinliklerinin yanı sıra, seçilecek işletmelere de verimlilik artırıcı tekniklere ilişkin çeşitli örneklemelerin yapılacağını ifade ederek, "Verimliliği Artırma Projeleri ilimize çok önemli kazanımlar sağlanacak. Bu anlamda proje yapmak kadar yapılan projenin de hayata geçirilmesinin çok önemli" dedi.

(Nİ-SA) 05.03.2008 13:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title