Haberler

Velilere Aile İçi İletişim Semineri

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde velilere, eğitimci yazar Onur Yeşilçavdar'dan "Aile İçi İletişim" konulu seminer verildi.
"Aile İçi İletişim" konulu seminere Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, Belediye Başkanı Ahmet...

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde velilere, eğitimci yazar Onur Yeşilçavdar'dan "Aile İçi İletişim" konulu seminer verildi.

"Aile İçi İletişim" konulu seminere Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, daire amirleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar seminerde sevgi, saygı, güven, değer, sorumluluk duygusu, yakınlık ve dayanışma duygusu, zorluklarla mücadele etme, mutluluk ve kendisini gerçekleştirme ortamı, empati yapabilme, aile içindeki iletişim engelleri ve kişilik tipleri, ailenin temel gereksinimleri, eşler ve çocuklar arasındaki ilişkileri stand-up tadında izleyicilere anlattı. Yeşilçavdar, İzleyicileri de seminerin içine dahil ederek semineri eğlenceli hale getirdi.

Program sonunda Seminere katılan veliler Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar'ın "İnsan Tanıma Sanatı" adlı kitabını imzalatma fırsatı buldular.

Gençlik Merkezi Poje Koordinatörü Yüksel Akşen, poje çerçevesinde konferans, seminer ve eğitimlerin devam edeceğini belirtti. Akşen, "Gençlerin yaşam kalitelerini artırarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Torun Sofular Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title