Haberler

Varto Kaymakamı Güder'e veda yemeği

Güncelleme:

Varto Kaymakamı Güder'e veda yemeği Cumhurbaşkanlığının imzaladığı mülki idareler son kararnamesi ile Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanan Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Güder onuruna veda yemeği verildi.

Varto Kaymakamı Güder'e veda yemeği

MUŞ - Cumhurbaşkanlığının imzaladığı mülki idareler son kararnamesi ile Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanan Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Güder onuruna veda yemeği verildi.

Son kararnameyle Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanan Varto Kaymakamı Mehmet Güder için verilen veda yemeğine Muş vali yardımcısı Hasan Taş, Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Korkut kaymakamı Ahmet Çelik, İlçe jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eyüp Özkök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne, kamu kurum kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda seveni ve vatandaşlar katıldı.

Duygulu anların yaşandığı yemekte konuşan Kaymakam Güder, gönüllerde hoş bir seda bıraktıklarını ifade ederek, "İki yıla aşkın bir süredir burada çalıştık. İki yıl önce büyüklerimizin takdiri ile Varto Kaymakamlığına atandık. Yine onların takdiri ile Mülkiye müfettişi olarak kabul edildik. Görev yerimize gidiyoruz. Mesai arkadaşlarımızla birlikte taş üstüne taş koymaya çaba gösterdik. Bu iki yılda hizmet odaklı, vatandaş odaklı güzel hizmetler yapmaya, güzel eserler bırakmaya çalıştık. İnşallah elimizden geleni yapmışızdır. Bundan sonraki görevlerimde de bu münhalde devam ederiz inşallah. Ben bütün Vartolu hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum. Bende sonuna kadar hakkımı helal ediyorum" dedi.

Yemek ikramı ile devam eden program, Müzik Öğretmeni Berkay Yıldız'ın seslendirdiği türkülerle sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Teftiş Kurulu Başkanlığı Mehmet Güder Mülkiye Varto Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title