Haberler

Van Belediyesi'nden Yeni Yol Çalışması

Van Belediye Başkanlığı Ekipleri, İkinisan Caddesi Bağlantılı Olan Terkinli Yeni İmar Yolunu Açmak İçin Çalışmalara Başladı.

Van Belediye Başkanlığı ekipleri, İkinisan Caddesi bağlantılı olan terkinli yeni imar yolunu açmak için çalışmalara başladı.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ün talimatı üzerine Hafiziye Mahallesi Şehit Osman Çavuş Sokağı'nda başlayan yol, İkinisan Caddesi ile birleştiriliyor. Emlak İstimlak, Fen İşleri, İmar ve Park Bahçeler Müdürlüğü'nün ortak yürüttükleri çalışmada 250 metrelik terkinli imar yolu aktif hale getirilmeye çalışılıyor. Yol üzerinde bulunan arsayı bahçe ve bostan olarak kullanan vatandaşların duyarlı davranışları sonrası Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ağaçlar kesilerek yol güzergahı belirginleştirildi. Yeni yolun araç ve yaya trafiğinde rahatlık sağlayacağını belirten yetkililer, alternatif yol görevini de göreceğini kaydettiler. Yolun stabilize yapılarak daha sonra asfaltlanacağını vurgulayan yetkililer, kendilerine yardımcı olan arsa sahiplerine teşekkür ederek, her hangi bir mağduriyetin söz konusu olmadığını ifade ettiler.

(SER-MET-Y)

26.07.2007 18:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title