Haberler

Valiye Pişmaniye Getirdiler

Kocaeli İl Genel Meclisi Üyeleri Zonguldak Valisi Erdal Ata'yı Ziyaret Ettiler.

Kocaeli İl Genel Meclisi Üyeleri Zonguldak Valisi Erdal Ata'yı ziyaret ettiler.

Kocaeli Valiliği görevide yapan Zonguldak Valisi Erdal Ata'yı Kocaeli İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayaz, İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Metin Yahşi ve 36 meclis üyesi ziyaret etti. Zonguldak Valisi Erdal Ata, İl Genel Meclisi Üyeleri ile güzel işler yaptıklarını belirtti. Ata, "Kocaeli'de görev yaptığım süre içerisinde çok güzel işler yaptım. Tabi ki bunları ben tek başıma yapmadım.İl Genel Meclisi Başkanım, Genel sekreterim ve meclis üyeleri ile birlikte yaptık. Yaptığımız çalışmalar Türkiye'de örnek olabilecek çalışmalardır. Ben burada beni yalnız bırakmayıp ziyaretime gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kocaeli İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayaz, Vali Erdal Ata'nın Zonguldak'a atanmasından mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Sayın Valimiz ile birlikte çalışmak bizim için ayrı bir zevkti.Sizin ilimizden ayrılışınızdan beri unutamadık. Zonguldak'a atandığınızı duyduğumuzda ise çok sevindik. Zonguldak bizimde sevdiğimiz ve çok güzide bir ilimizdir. Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Sizin buraya tayininizi duyduktan sonra İl Genel Meclisi arkadaşımı arayarak, Sayın Valimin önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum dedim. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnanıyoruz ki Kocaeli'nde göstermiş olduğunu başarıları burada da göstereceksiniz. Buz sini iyi tanıyoruz. Zaman geçtikçe Zonguldak haklıda sizi iyi tanıyacak" dedi.

Kocaeli İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayaz, Zonguldak Valisi Erdal Ata'ya pişmaniye, vazo hediye etti. Ayrıca Vali Ata'ya 41 numaralı Kocaelispor forması hediye edildi. Vali Erdal Ata ise, ziyarete gelenlere dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye etti.

(ET-ET-Y) 10.06.2008 13:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title