Haberler

Valilik Kupası Futbol Turnuvası Sonuçlandı

Uşak Valisi Kayhan Kavas'ın Girişimleri ile Bu Yıl İlk Defa Organize Edilen Valilik Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi. 20 Köyün Katıldığı Turnuvada 45 Maç Oynandı ve Turnuvada Beylerhan Köyü Şampiyonluğa Ulaştı.

Uşak Valisi Kayhan Kavas'ın girişimleri ile bu yıl ilk defa organize edilen Valilik Kupası Futbol Turnuvası sona erdi. 20 köyün katıldığı turnuvada 45 maç oynandı ve turnuvada Beylerhan Köyü şampiyonluğa ulaştı.

Mahallinde Sporu Geliştirme Projesi (MASGE) kapsamında organize edilen köyler arası Valilik Kupası Futbol Turnuvası dün akşam saatlerinde oynanan final maçı ile sonuçlandı. Bir Eylül Stadyumu'nda Beylarhan ile Ulucak köyleri arasında oynanan final maçını 2-1 kazanan Beylerhan köyü şampiyonluğa ulaştı. Final maçı sonrası düzenlenen kupa töreninde ilk dörde giren köy takımlarının kupalarını Vali Kayhan Kavas, AK Parti Milletvekili Nuri Uslu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Toprak ile Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün verdi. Şampiyonluğa ulaşan Beylerhan köyü final maçı sonunda büyük mutluluk yaşadı.

İlk defa düzenledikleri turnuvanın başarıyla tamamlandığını söyleyen Vali Kayhan Kavas, " 27 Mayıs tarihide başlayan turnuvaya 20 köy takımı katıldı ve 45 maç oynandı. Turnuvayı bundan sonra her yıl düzenleyeceğiz. Önümüzdeki yıl düzenlenecek turnuvaya daha fazla köyümüzün katılacağını düşünüyorum. Bu tür organizasyonlar dostluk ve kardeşliğin pekişmesinde önemli rol oynuyor. Turnuva hiçbir üzücü olay meydana gelmen barış içerisinde sonuçlandı. MASGE kapsamında ilimizdeki sportif faaliyetler arttı. Bu turnuvayı da MASGE kapsamında organize ettik. Hem Uşak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıl dönümünü kutladık hem de bu turnuvanın finalini gerçekleştirdik."dedi.

Ak Parti Milletvekili Nuri Uslu ise, köyler arasındaki kardeşliği pekiştiren bu tür organizasyonları destekleyeceklerini söyleyerek turnuvaya katılan tüm köy takımlarını tebrik etti.

(KY-Mİ-

(KY-Mİ-)

03.09.2007 11:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title