Haberler

Vali Yardımcısı ve ATO Başkanının Eleşkirt Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Ağrı Vali Yardımcısı aynı zamanda iptal edilen Ağrı seçimlerinden dolayı Ağrı Belediye Başkanlığına geçici olarak İç İşleri Bakanlığı tarafından atanan Ercan Ateş ile Ağrı Ticaret Odası (ATO) Başkanı Orhan Alpaslan, 30 Mart seçimlerinde Eleşkirt Belediye Başkanlığını kazanan Sebahattin Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ağrı Vali Yardımcısı aynı zamanda iptal edilen Ağrı seçimlerinden dolayı Ağrı Belediye Başkanlığına geçici olarak İç İşleri Bakanlığı tarafından atanan Ercan Ateş ile Ağrı Ticaret Odası (ATO) Başkanı Orhan Alpaslan, 30 Mart seçimlerinde Eleşkirt Belediye Başkanlığını kazanan Sebahattin Sarı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali yardımcı Ercan Ateş, burada yaptığı konuşmada, "Sayın belediye başkanımızı geldiği günden beri icraatlarıyla basından da takip ediyorduk. Kendisine Eleşkirt belediye başkanlığı görevinde başarılar diliyorum. Başarılı olacağına da inanıyorum" dedi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise, Vali Yardımcısı Ercan Ateş ve ATO Başkanı Orhan Alpaslan'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Sayın Vali yardımcım Ercan Ateş'in 1 Haziran tarihinde yapılacak Ağrı Belediye Başkanlığı seçimlerinden sonra asıl görevi olan Vali yardımcılığı görevine geçtiğinde kendi birikim ve deneyimlerinden sıkça faydalanacağız inşallah" dedi.

Ercan Ateş ve Orhan Alpaslan'ın hayırlı olsun ziyaretinde Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı'nın yanı sıra Eleşkirt Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek ve Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Sarı da hazır bulundular. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Sarı Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title