Haberler

Vali Toprak Yeni Atanan Tarım Müdürünü Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Diyarbakır Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Mustafa Ertan Atalar ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Diyarbakır Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Mustafa Ertan Atalar ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Diyarbakır Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Mustafa Ertan Atalar ve diğer kurum yetkilileri tarafından karşılanan Vali Toprak, Vali Yardımcısı Şinasi Demirbaş ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar'ın makamına geçerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Toprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Mustafa Ertan Atalar'ın Diyarbakır'daki görevinde başarılar dilediğini belirterek, "Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Diyarbakır ili için güzel ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Sizlerinde bu başarı zincirine yeni çalışmalarla yeni halkalar ekleyeceğinizi düşünüyor ve yeni görevinizin hayırlı olması temenni ediyorum" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar da, "Diyarbakır'da çalışmaktan ve hizmet etmekten onur duyuyorum. Bir yandan var olan projeleri sürdürürken, diğer yandan da sizin destek ve katkılarınızla yeni projeler hazırlayıp uygulayarak başarılı hizmetler üreteceğiz" diye konuştu.

Vali Toprak, Diyarbakır'ın üzerinde barındırdığı tarihi ve kültürel değerler ve inanç turizmi ile kadim kent olmanın tüm güzellikleri üzerinde barındırdığını ayrıca Dicle Nehri ve yan kolları sayesinde verimli toprakların suladığını, tarımın ve hayvancılığın merkezi şekilde görünecek bir özelliğe sahip olmasıyla birlikte, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının vermiş olduğu destek ve hibe projeleri ile Diyarbakır'ın marka şehir olma yolunda ilerlediğini özellikle tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesinde çok önemli gelişmeler ve ilerlemeler sağlandığını yeni uygulamaya konulacak projelerle bu çalışmaların daha da geliştirileceğini söyledi. Toprak, bu kapsamda gerek çiftçilerin ve gerekse hayvancılıkla uğraşanların eğitim ve bilgi düzeylerinin arttırılması, yeni üretim tekniklerinin devreye sokulması ve bunun yürütülmesi konusunda

yetkililere büyük görevler düştüğünü, bu konuda tüm personel ile uyumlu, başarılı ve özenli çalışmaların yoğunlaştırılması ve tüm teknik ekibin alanda çiftçilerimize yardımcı olması ve katkı sağlanması talimatını verdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ertan Atalar Mustafa Toprak Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title