Haberler

Vali Polat'tan Akyaka ve Arpaçay'a ziyaret

Güncelleme:

Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Akyaka ve Arpaçay ilçelerinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Akyaka ve Arpaçay ilçelerinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Vali Polat, sırasıyla Arpaçay Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Akyaka Kaymakamı ile Belediye Başkanlığı'na ziyaretlerde bulunarak ilçelerde yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Polat, daha sonra 2016 yılında Diyarbakır Ergani'de BTÖ mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Polis Memuru Engin Yılmaz'ın ailesi ile 2020 yılında Van Çatak'ta çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Ulaş Avcı'nın ailesi, 1990 Yılında Hakkari'de BTÖ mensupları ile girilen çatışmada şehit düşen Er Ergün Ünlü'nün ailesi ile biraya gelerek bir süre sohbet etti.

Polat son olarak ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnafa hayırlı işler, bereketli kazançlar dileklerinde bulundu, vatandaşlarla çay içti. Tarihi Akyaka Tren İstasyonu'nda da incelemelerde bulunan Vali Polat, restore edilen bina ile ilgili bilgi aldı. Polat, ilçe ziyaretlerinin ardından Kars'a döndü.

Polat'a ilçe ziyaretlerinde Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden ve Akyaka Kaymakamı Selçuk Köksal'da eşlik etti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arpaçay Akyaka Turizm Yerel Haberler

title