Haberler

Vali Kıraç, İlçeleri Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Bismil ve Çınar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Bismil ve Çınar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Kıraç, Bismil ilçesini ziyaret ederek, ilçede yürütülen projeler ve ilçenin ekonomik yapısı hakkında Kaymakam Vehbi Bakır'dan brifing aldı. Ziyarette Vali Kıraç'a, Vali Yardımcısı Mehmet Yiğit, İl Emniyet Müdürü Recep Güven, İl Jandarma Komutanı Hilmi Atabay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Akyol ile bazı kurum müdürleri eşlik etti.

Vali Kıraç, 2013 yılı programında yapımı devam eden yol ve içme suyu çalışmaları için ödenek artımında bulunacaklarını belirtti. 7 usta öğretici ile hizmet veren Bismil Aile Destek Merkezinin kadınlara yönelik faaliyetlerinin ve mesleki kursların kadınları ve dolayısıyla aileleri sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda daha ileri seviyelere taşıyacağını ifade eden Vali Kıraç, bu gibi destek merkezlerine gerekli önemin verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra Çınar ilçesine geçen Kıraç, Kaymakamlık binası önünde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Çınar Kaymakam Vekili Bismil Kaymakamı Vehbi Bakır tarafından ilçede yürütülen projeler ve ilçenin genel durumu hakkında brifing sunuldu. Köylere yapılacak içme suyu ve yol projeleri üzerinde hassasiyetle duran ve susuz bir yaşamın olmayacağını dile getiren Vali Kıraç, devam eden içme suyu ve köy yolu çalışmalarının en kısa zamanda bitirilmesi talimatını verdi.

Vali Kıraç, Çınar Belediye Başkanı Ahmet Cengiz'i de makamında ziyaret etti. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Cahit Kıraç Cahit Kıraç Diyarbakır Bismil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title