Haberler

Vali Daşöz Kursiyerlere Sertifikalarını Verdi

Zafer Kalkınma Ajansı 2011 Teknik Destek Programı kapsamında 'Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi' kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını Vali Halil İbrahim Daşöz'den aldı.

Zafer Kalkınma Ajansı 2011 Teknik Destek Programı kapsamında 'Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi' kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını Vali Halil İbrahim Daşöz'den aldı.

Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, İl AB Daimi Temas Noktası

sorumlusu Vali Yardımcısı Osman Ekşi, Manisa Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler

Koordinatörü Ural Sevener ve Manisa'daki 7 kurumdan 39 kursiyer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında 39 kursiyerin katıldığı eğitimin 5 gün 40 saat sürdüğünü belirten Manisa Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener, "Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2011 Teknik Destek Programı içerisinde Manisa Valiliği olarak sunduğumuz

'Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi' programımız ajans tarafından kabul görerek uygulamaya değer bulunmuştur. Manisa Valiliği olarak bu projeyi hazırlarken öncelikle bizler ile beraber katılacak kurumları işin içerisine almayı, proje uzman sayısını mümkün oldukça Manisa iline yaymayı amaçladık. Özellikle 2012 yılı içerisinde açılması öngörülen hibe çağrılarını göz önüne alarak ve en son İçişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, Vilayetler Hizmet Birliği ortak protokolü ile 'İl Özel İdareleri AB'ye Hazırlanıyor' programı içerisinde değerlendirmeyi yaptık. Projenin ortakları Manisa Valiliği,

Celal Bayar Üniversitesi, İl Özel İdaresi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimi Serbestlik Şube Müdürlüğü, Cezaevi Müdürlüğü ve Otistik Bireyler Engelsiz Aileler Derneği'dir. Özellikle Manisa'nın bu dönemki büyüklüğü, potansiyeli ve önümüzdeki dönemde harekete geçen tüm mekanizmaları düşünürsek proje hazırlama olgusunun her birey için ayrı bir önemi bulunmaktadır" diye konuştu.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz de, "Siz neye hazırsanız o da size hazırdır. Yeni güncel bilgiler ile gündeme gelecek olan mali destek programları ve finans imkanları ile paralel olarak seçilen konularda kurs görmeniz, proje hazırlama konusuna katkı sağlayacaktır. Bundan sonra kendi birimlerinizde Manisa Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ile yakın temas içinde ilimiz adına güzel projeler hazırlayacaksınız. Çalışmalarınızla ilimizin yararlanacağı proje sayısını artıracaksınız. Görmüş olduğunuz kursun yararını önümüzdeki günlerde projelerinize yansıtacağınıza inanmaktayım" dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Daşöz ve Vali Yardımcısı Ekşi kursa katılan kursiyerlerin sertifikalarını verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title