Haberler

Vali Daşöz, İl Valileri Toplantısı İçin Ankara'ya Gidiyor

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz 08-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan 3 gün süreli İl Valileri Buluşması Toplantısı'na katılacağından bugün Ankara'ya gidiyor.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz 08-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan 3 gün süreli İl Valileri Buluşması Toplantısı'na katılacağından bugün Ankara'ya gidiyor. Vali Daşöz'ün yokluğunda yerine Vali Yardımcısı Osman Ekşi vekalet edecek.

İl Valileri Buluşması Programında; bakanlıkların kendi konularıyla ilgili görüşme yapacak Valiler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da kabul edilecekler. 8 Şubat 2012 Çarşamba günü "Güvenlik, Özgürlük ve Demokratik Değerler" konulu açık oturuma katılacak olan il valileri 9 Şubat Perşembe günü Afet ve Acil Durum Yönetimi ile ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile yapılacak görüşmeden sonra Sayın Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilecek. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ile yapılan görüşmeler ile program devam edecek. 10 Şubat Cuma günü

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile yapılacak görüşmeden sonra İl Valileri Buluşması sona erecek. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği İbrahim Daşöz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title