Haberler

Vali Çelik ve Eşi Emel Çelik, Bayramlaştı

Eskişehir Valisi Azmi Çelik ve eşi Emel Çelik, 0-6 Yaş 75. Yıl Çocuk Yuvası ile Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklarla ve Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bayramlaştı.

Eskişehir Valisi Azmi Çelik ve eşi Emel Çelik, 0-6 Yaş 75. Yıl Çocuk Yuvası ile Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklarla ve Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bayramlaştı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle ilk olarak 0-6 yaş 75. Yıl Çocuk Yuvası ve ardından da kız yetiştirme yurdu çocuklarıyla bayramlaşan Vali Çelik ve eşi Emel Çelik, çocuklara bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi. Kimsesiz çocukların yüzlerini güldürerek, onların gönüllerini almak için bir araya geldiklerini dile getiren Vali Tuna, bir kaynaşma günü olan bayramların; insanların birbirini hatırladığı, gönüllerin alındığı takdirde manasına uygun yaşanacağını söyledi.

Daha sonra Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan huzurevi sakinleri ve çalışanlarıyla bayramlaşan Vali Çelik ve eşi Emel Çelik, huzurevi sakinlerine bayram hediyesi verdi.

Büyüklere saygının, küçüklere sevginin eksik edilmemesi gerektiği savunan Vali Çelik ve eşi Emel Çelik, huzurevi sakinleri ile yakından ilgilendi. Yaşlılarımıza bu hayatta yalnız olmadıklarını hissettirmeyen devletimize şükranlarını ileten Vali Çelik, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik için bayramların mükemmel bir fırsat olduğunu bildirdi.

Vali Çelik ve eşi Emel Çelik, bu ziyaretlerinin ardından Yenikent Şehit Ali Gaffar Okan Polis Merkezi Amirliği'ndeki görevli polis memurlarıyla bayramlaştı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Süleyman Çakır Emel Çelik Eskişehir Yerel Haberler

title