Haberler

Vali Ali Çelik'ten gaziler ve yakınları iftar

Güncelleme:

Kütahya Valisi Ali Çelik, gaziler ve aileleriyle iftar yaptı.

Kütahya Valisi Ali Çelik, gaziler ve aileleriyle iftar yaptı.

İftar öncesi masaları tek tek gezip gazilerin her biriyle yakından ilgilenen Vali Ali Çelik, bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu paylaşarak katılımlarından dolayı gazilere ve yakınlarına teşekkür etti.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın duasının ardından bir konuşma yapan Vali Ali Çelik, gazilerin ve ailelerinin ramazan ayını tebrik ederek sağlık ve huzur içinde bayrama kavuşmayı diledi.

Konuşmasının başında şehitlere ve ebediyete irtihal eden gazilere Allah'tan rahmet dileyen Vali Çelik, "Kutsal vatan görevini hakkıyla yerine getirirken; vatanın, milletin, bayrağın ve istiklalin ne denli paha biçilmez değerler olduğunu ve bu değerler uğrunda nelerin göze alınabileceğini tüm dünyaya gösteren gazilerimizi; canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum" diye konuştu.

Gazilerin ve ailelerinin en kıymetli emanet olduğunun altını çizen Vali Çelik, "Vatanseverlikleri, cesaretleri ve unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize, hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek hayatta kalanları hatırlamak ve sorunları ile yakından ilgilenmek toplum olarak en büyük sorumluluğumuzdur. Devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkanlarıyla onların yanlarında olmaya devam edecektir" diye konuştu.

İftar programına; Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, protokol üyeleri ile şehit ve gazi derneklerinin başkanları da katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Demirtaş Kütahya İftar Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
title