Haberler

Uzun, Gazetecilerin Bayramını Kutladı

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) bayramın ikinci gününde cemiyet binasında Zonguldak merkez ve ilçelerinde görev yapan gazeteciler ile bir araya gelerek bayramlaşma programı gerçekleştirirken, bayramlaşma programına 19. dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun da katıldı.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) bayramın ikinci gününde cemiyet binasında Zonguldak merkez ve ilçelerinde görev yapan gazeteciler ile bir araya gelerek bayramlaşma programı gerçekleştirirken, bayramlaşma programına 19. dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun da katıldı.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve gazetecilerin bayramını kutlayan Uzun, Cemiyetin 67. yılını kutlarken, cemiyetin hem Zonguldak hemde ülke bazında da gurur kaynağı olduğunu belirtti. Uzun terörü de lanetlediği konuşmasında, "Öncelikle Ramazan ayının bitirdik hep beraber. İslam dünyası olarak bayramı kutluyoruz. Ramazan bayramının hepimize, sizlere ilimize, ülkemize, İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor ve kutluyoruz. Giresun'da üzücü bir olay oldu biliyorsunuz bir askeri helikopterimiz düştü, 7 şehidimiz var, yaralılarımız var. Acil şifalar diliyorum. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Medine'de bir çok üzücü bir hadise oldu, lanetliyoruz tabi ki. İnşallah bu ramazan ayında herkes aklını başına alır ve bu terör belasından önce ülkemiz sonrada dünya kurtulur. Tüm temennimiz odur. Terör ülkemizin en büyük sıkıntısıdır. Kardeşlik, birlik, beraberlik gelişsin, dostluklar arttın., dargınlıklar ortadan kalksın. Onun ötesinde çok azla bir şey söylemeye gerek yok. Bu arada her zaman olduğu gibi siz gazetecileri bir arda görmenin mutluluğun yaşıyorum. Bu vesileyle de tüm Zonguldaklı hemşehrilerimin bir kere daha ramazan bayramını tebrik ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Derya Akbıyık Zonguldak Ali Uzun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title