Haberler

Uslu ve Topaca'dan Masiad'a Ziyaret

Ulaştırma Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İsmet Topaca ve Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, MASİAD'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ulaştırma Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İsmet Topaca ve Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, MASİAD'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ulaştırma Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İsmet Topaca ve Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Manavgat Sanayici İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ahmet Boztaş'ı ziyaret etti. Ziyarette bu yıl 3'sü yapılacak olan 'Manavgat Buluşması', 'Manavgat 2050 Vizyon Projesi' ve 'Yüzyılda Bir Manavgat Hikayesi' kitabı ile ilgili sohbet edildi.

Özellikle bu yıl Manavgat Buluşmasına büyük bir katılım beklediklerini ve şuana kadar ki geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu belirten Ahmet Boztaş, konuklarına 'Yüzyılda Bir Manavgat Hikayesi' ve '14. ve 15. Yüzyıllarda Manavgat Tarihi' isimli kitapları hediye etti. Uzakta da olsalar, MASİAD'ın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirten Adem Uslu ve İsmet Topaca 20 Ağustos'ta yapılacak olan 'Manavgat Buluşması'na mutlaka katılacaklarını belirttiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulaştırma Bakanlığı Ahmet Boztaş Manavgat Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title