Haberler

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan Avrupa Gezisini Değerlendirdi

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan, 21-25 Şubat Tarihleri Arasında Düzenledikleri Fransa, Hollanda ve Belçika'ya Gezilerini Değerlendirdi.avrupa'da Yapılan Tarım ve Hayvancılık Üzerine Bilgiler Aldıklarını Söyleyen Aydoğan, Uşak'ta Tarım ve Hayvancılığa Yeni Bir Kimlik, Yeni Bir Anlayış Getirmek İstediklerini Söyledi.

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan, 21-25 Şubat tarihleri arasında düzenledikleri Fransa, Hollanda ve Belçika'ya gezilerini değerlendirdi.Avrupa'da yapılan Tarım ve Hayvancılık üzerine bilgiler aldıklarını söyleyen Aydoğan, Uşak'ta tarım ve hayvancılığa yeni bir kimlik, yeni bir anlayış getirmek istediklerini söyledi.

Borsa tarafından düzenlenen geziye AK Parti Uşak Milletvekilleri Nuri Uslu, Mustafa Çetin, CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu , İl Özel İdare Genel Sekreteri Servet Ecemiş, Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Tarım İl Müdürü Atilla Arslan, borsa yönetimi, meclisi ve üyelerinden oluşan 40 kişilik bir heyet katıldı. Hollanda da seracılığı, hayvan çiftliklerini ve peynir fabrikalarını gezdiklerini ve Fransa da Tarım ve Hayvancılık fuarına katılarak incelemelerde bulunarak, iş bağlantıları kurma aşamasında ciddi fikirler edindiklerini dile getiren Uşak Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan, gezinin verimli geçtiğini ifade etti.

Amaçlarının üyelerine tarım ve hayvancılıkta daha gelişmiş teknoloji ile neler yapılabileceğini göstermek olduğunu belirten Aydoğan, "Kaliteyi, hijyeni ve en büyük verimliliği ve karlılığı sağlamak için uygulanan yöntemleri yerinde görüp inceledik. Uşak'ta tarıma ve hayvancılığa yeni bir kimlik, yeni bir anlayış getirmek en büyük hedefimiz. Bu konuda Avrupa'yı örnek alarak, uygulamalarımızdaki yanlışları görüp, doğruları uygulayarak tarımda başarıyı yakalayabilmek. Gezi ile yönetimimizin ve üyelerimizin en iyi şekilde bilgi edinebilmelerini, bakış açılarında farklılıklar yaratabilmeyi hedefledik. Bu amaca ulaşabildiğimizi düşünüyorum. Amacına uygun faydalı bir gezi oldu. İnşallah gördüklerimizi uygulayarak Uşak halkına örnek işletmeler ile büyük hizmetler yapacağız" dedi.

(KY-YK) 04.03.2008 14:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title