Haberler

Uşak'ta Kaçakçılık Operasyonları

Polis bir minibüste 7 kilo esrar ele geçirdi, gözaltına alınan 4 kişiden biri tutuklandı Kaçak olarak yurda getirilen cep telefonlarının satıldığı iddia edilen iş yerlerindeki denetimlerde klonlanmış 60 cep telefonu ele geçirdi.

Uşak'ta polis gerçekleştirdiği operasyonlarda 7 kilogram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 4 kişiden biri tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri çalışma kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi Halit Ziya Uşaklıgil Kampüsü önünde 64 NC 572 plakalı minibüsü durdurdu.

Minibüste arama yapan 7 kilogram esrar ele geçiren ekipler, olayla bağlantıları bulunduğu gerekçesiyle O.Y (67), B.Y (28), F.Y (26) ve M.Y'yi (59) göz altına aldı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan F.Y. tutuklandı, diğer zanlılar ise serbest bırakıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipler, kaçak olarak yurda getirilen cep telefonlarının satıldığı yönündeki iddialar üzerine iki iş yerinde arama yaptı. Aramada klonlanmış 60 cep telefonu ve bataryalar ele geçirdi.

İş yeri sahipleri S.G. (27) ve M.O. göz altına alındı. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Halit Ziya Uşaklıgil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title