Haberler

Uşak Sportif Basketbol Takımı Kamp İçin Afyonkarahisar'ı Tercih Etti

Yeni sezon hazırlıkları için kamp yeri olarak Afyonkarahisar'ı tercih eden Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Uşak Sportif Basketbol Takımı Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında...

Yeni sezon hazırlıkları için kamp yeri olarak Afyonkarahisar'ı tercih eden Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Uşak Sportif Basketbol Takımı Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Afyonkarahisar'da 10 günlük kampa giren Uşak Sportif Basketbol Takımı'nın antrenmanlarını Atatürk Spor Salonu'nda, kros çalışmalarını ise Akarçay'da yapacağını söyleyen Genel Menajer Fatihan Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, diğer takımların da kamp için Afyonkarahisar'ı tercih edebileceğini ve otel kalitesinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Yapımı devam eden Spor Kompleksi'nin tamamlanmasıyla gerek ülkemizdeki gerekse dünyanın birçok yerindeki takımların cazibe merkezi haline geleceğini aktaran Erdoğan; bu dev projeyi ülkemize kazandırması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Spor Kompleksi hakkında konuklarına bilgi verdi. Afyonkarahisar Belediyesi olarak Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden birini ilimize kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Başkan Burhanettin Çoban; ise kompleksin tamamlanması ile birlikte Afyonkarahisar'ın sporda da marka şehir haline geleceğini ifade etti.

Ziyarete Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Açıkgözoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Zeki Kuş ve Uşak Sportif Basketbol Takımı Koordinatörü Yalçın Erdoğan katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title