Haberler

Uşak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı

Güncelleme:

Uşak'ın düşman işgalinden kurtuluşu düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Uşak'ın düşman işgalnden kurtuluşu düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Kurtuluş Haftası etkinlikleri çerçevesinde haftanın son gününde İsmetpaşa Caddesi'nde büyük kortej gerçekleştirildi.

İsmetpaşa Caddesi'nden Atatürk Anıtı'na devam eden korteje Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, İl Jandarma Alay Komutanı Fuat Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gündüz Tuncay Yılmaz ve Işıl Akgün ve vatandaşlar katıldı.

Cirit takımlarından mehteran takımına, kadar birçok grubun katıldığı korteje İsmetpaşa Caddesi'nde bulunan binlerce vatandaş tarafından ilgi ile izlendi. Atatürk Anıtı'na kadar devam eden kortej Mehteran Takımı'nın çaldığı marşlar ile unutulmaz dakikalar yaşattı. Kortejin ardından ise Uşak'a etkinliler çerçevesinde gelen heykeltraşların eserlerinin açılışı gerçekleştirildi.

Kurtuluş Haftası'nın son gününde böyle bir kortej gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak, "Her yıl kurtuluş coşkusunu doyasıya yaşatmak için belediyemiz etkinlikler ile yoğun bir çalışma yapmaktadır. Bu yılda kortejimiz etkinliklere ayrı bir hava katmıştır. Belediyemiz bu tür etkinlikler ile kentimize hizmet etmeye devam edecektir" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title