Haberler

Uşak Belediyesi'nden Ahde Vefa

Güncelleme:

Uşak Belediyesinde çalışırken hayatını kaybeden Fadime Uğuzeş, Ramazan Özkan ve Hacer Acar isimli belediye personellerinin aileleriyle belediye yönetimi iftar yemeğindebuluştu.

Uşak Belediyesi'nde çalışırken hayatını kaybeden Fadime Uğuzeş, Ramazan Özkan ve Hacer Acar isimli belediye personellerinin aileleriyle belediye yönetimi iftar yemeğinde bir araya geldi.

Huzur Park Yeşil Vadi Restoran'da gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gündüz, Tuncay Yılmaz ve Işıl Akgün, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tuncay Akbulut ve aileler katıldı. Hep beraber açılan iftarın ardından ailelerin sorunları dinlenirken sorulara destek verilmesi adına yapılması gerekenler konuşuldu. Belediyede emeği olan her çalışanın kendileri için değerli olduğunu bildiren Başkan Erdoğan, yönetim olarak hayatını kaybeden çalışanlara sahip çıkmayı kendilerine bir borç bildiklerini iletti. Bu tür buluşmaların ailelerin moralleri için de önemli olduğunu belirten Başkan Erdoğan, " Belediyemiz çalışan her personelini ayırt etmeksizin önemsemekte ve bu önemi her fırsatta göstermektedir. Bu bağlamda çeşitli etkinlikler ile personelimizin yanında olmaya devam etmekteyiz. Personelimizden çalışırken hayatlarını kaybedenlerin emanetlerine de sahip çıkmak bizlere düşen görevlerdendir" dedi.

Hayatını kaybeden personelin aileleri ile görüşmeleri rutin haline getirmek istediklerinin altını çizen Başkan Erdoğan, bu şekilde omuzlarındaki yükleri azaltacaklarına dikkat çekti. Belediyenin sadece kenti güzelleştirme ile kalmadığını, kentin güzelleşmesinde emeği olan bütün çalışanlarına değer verdiğini anlatan Erdoğan, "Belediye personelinin iş streslerinden uzak tutmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kurumsal düşüncenin bir ürünü olan personel politikamız ile çalışanlarımız yanlarında olduğumuza daima hissedecektir" ifadesini kullandı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Özkan Ali Erdoğan Hacer Acar Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title