Haberler

Şanlıurfaspor'un Son Yabancı Transferi Zenke Oldu

Şanlıurfaspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespordan transfer ettiği Simon Zenke, kendisini sarı-yeşilli yapan imzayı attı.

Şanlıurfaspor Kulüp As Başkanı Nabi Kırmızı ile görüşmelerin ardından anlaşma sağlanırken, sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Simon Zenke 1 buçuk yıl Şanlıurfaspor forması giyecek.

Fotakis'ten boşalan yabancı hakkını Zenke'den yana kullanan sarı yeşilliler, Banahene'nin sakatlanması ile forvet mevkiini güçlendirmiş oldu.

TARAFTARLAR KARŞILADI
Şanlıurfaspor'un son gün transferi Simon Zenke'yi Urfa'ya gelişinde GAP Havalimanından Şanlıurfaspor idari menajeri Hakan Keşküş ve sarı yeşilli taraftarlar karşıladı.

Bu sezon faaliyete giren tesislere hayran kalan Zenke takım arkadaşları ve teknik heyet ile tanıştıktan sonra, kendisini karşılamaya gelen taraftarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şanlıurfaspor'a gelmekten mutlu olduğunu belirten Simon Zenke transferimde emeği geçen Şanlıurfaspor kulübüne teşekkür ediyorum diyerek, "İnşallah atacağım gollerle başarılı olacağım" dedi.

SİMON ZENKE
Nijeryalı futbolcu Simon Zenke, Türkiye macerasına 2010-2011 sezonunda Samsunspor ile başladı. Burada attığı 16 gol ile gol kralı olan siyasi futbolcu Samsunspor ile şampiyonlukta yaşadı. Samsunspor ile 2011-2012 Sezonunda Süper lig'de de yer alan Zenke, 25 maç süper lig heyacanı yaşadı.

2012-2013 Sezonun'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaşan Zenke, İstanbul ekibinde 15 maç'ta görev yaptı. Takımın küme düşmesi ile 2013-2014 sezonunun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan golcü futbolcu toplam 5 maçta görev yaparak 2 gol attı.

Bundan sonra Şanlıurfaspor forması giyecek olan 26 yaşındaki futbolcu, sarı yeşillilerde bu sezon forma giyen üçüncü siyahi futbolcu olacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Şanlıurfaspor Simon Zenke Samsunspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title