Haberler

Urfaspor Bir Haftada 3 Maça Çıkacak

Güncelleme:

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen,sarı yeşilli ekibin 1461 Trabzonspor maçının ardından Balıkesir ve Samsunspor'la karşılaşacağını söyledi.

Son deplasman maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u galibiyetle geçen ancak 1461 Trabzonspor maçında taraftarını hayal kırıklığına uğratan Şanlıurfaspor'da da büyük üzüntü hakim. Net pozisyonları değerlendiremeyen sarı yeşilli ekip, bu haftaki Balıkesirspor maçında alınacak galibiyetle son haftaların telafisini yapmayı planlıyor.

Yönetim adına dün bir açıklama yapan Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, "1461 Trabzonspor çok koşan ve genç bir ekipten oluşuyor, Şanlıurfaspor ise daha tecrübeli bir ekip. Oyunu rakip kaleye oynamamıza rağmen, rakibimiz ani ataklar ile bulduğu pozisyonlar ile sonuca gitmeye çalıştı. Bunlardan bir tanesini de değerlendirdiler" dedi.

GÖKMEN: AYAĞIMIZI DAHA SAĞLAM YERE BASACAĞIZ

Alınan mağlubiyetlerden ders alındığını açıklamasında sözlerine ekleyen Gökmen, "Bundan sonra, ayağımızı daha sağlam yere basarak puan kayıpları yaşamamız lazım, kendi evimizde kaybettiğimiz puanların telafisini yapmamız gerekiyor, futbolcularımızda bunun bilincinde, inşallah hafta arası oynayacağımız Balıkesirspor maçından galip gelerek, kaybettiğimiz puanları telefi edeceğiz" diye konuştu.

URFASPOR BALIKESİR'E BİLENİYOR

Bugünkü Balıkesirspor maçında oyuncuların galibiyete odaklandığını ve bu konuda iddialı olduklarını da dile getiren Gökmen açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü: "Çarşamba günü Balıkesirspor ile çok kritik bir maça çıkacağız, Ligde üst sıralarda yer alan rakibimiz kendi evinde her maçını kazanmış gol dahi yememiş bir ekip. Şanlıurfaspor olarak bu sezon bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Rakibi kendi evinde mağlup ederek moral açısından da iyi duruma gelmek istiyoruz. Takımımız kadro olarak bunu başaracak güçtedir. Biz kendilerine her maçta olduğu gibi bu maçta da güveniyoruz.

Bir hafta içinde 3 maç oynayacağız. Takımımız bu tür maçları oynamış futbolculardan oluşuyor. 1461 Trabzon maçından sonra, Çarşamba günü Balıkesirspor, Cumartesi günü ise kendi sahamızda Samsunspor ile karşılaşacağız. Bir maçtan mağlup olduk önümüzdeki iki maçı kazanarak tekrar üst sıralara gelmek istiyoruz.

Futbolcumuz İzzet Kaya, yönetim kurulu raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılarak, tüm ilişiği Şanlıurfaspor ile kesilmiştir. Kendisine 3 sezondur takıma vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, önümüzdeki futbol hayatında başarılar diliyoruz."

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Gökhan Gökmen Şanlıurfaspor Balıkesirspor Trabzonspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title