Haberler

Urfalı Öğrenciler Almanya Yolcusu

Güncelleme:

Şanlıurfa GAP Endüstri Meslek Lisesi ve Şanlıurfa Merkez Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Leonardo da Vinci Programı kapsamında Almanya'ya gidecek.

Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibe ile yürütülen proje çalışmasında her iki okulun ortak olarak hazırlamış olduğu proje kabul edildi. Bu kapsamda her iki okuldan toplam 45 öğrenci Almanya'ya gidecekler.

Proje kapsamında öğrenciler 16.03.2014 -29.03. 2014 tarihleri arasında Almanya'da yapılacak çalışma programına katılacaklar. Proje kapsamında Almanya' ya giden öğrenciler öğretmenleri mazeretinde İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdülkerim Yavuz ve Mehmet Ercan'ı makamlarında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulkerim Yavuz, "Ülkemizi Almanya'da temsil edecek olan Meslek Liselerimizin başarılı öğrencileri Avrupa ülkelerinde eğitim sistemleri, çalışma şartları ve uygulanma şartlarını yerinde görecekler. Yeni bilgiler edinerek, bakış açıları daha da geniş olacaktır. Bizim geleceğimiz olan gençlerimiz kendi kültürleriyle yabancı ülkelerin kültürlerini pekiştirme ortamı bularak, ufuklarını genişleteceklerdir. Şanlıurfa'mızı dolayısıyla ülkemizi yurt dışında temsil edecek olan bu öğrencilerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Merkez Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title