Haberler

Üniversiteliler Sahnede

Amasya Üniversitesi'nin Sağlık, Spor ve Kültür Dairesi Başkanlığı Tiyatro Topluluğu Üyesi Öğrenciler Tarafından Sahnelenen 'Ocak' İsimli Oyun, Beğeniyle İzlendi.

Amasya Üniversitesi'nin Sağlık, Spor ve Kültür Dairesi Başkanlığı Tiyatro Topluluğu üyesi öğrenciler tarafından sahnelenen 'Ocak' isimli oyun, beğeniyle izlendi. Amasya Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, Turgut Özakman'ın yazdığı, Atilla Özgen'in yönettiği 'Ocak' isimli oyunla izleyicinin karşısına çıktı. Kültür Merkezi Salonu'nda sahnelenen oyunu Vali Vekili Ayhan Durmuş, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Eren, Jandarma Komutanı Albay İhsan Sarı ve çok sayıda davetli izledi. 7 kişilik oyuncu gurubunun oynadığı ve 2 perde halinde sahnelenen oyunda geçim sıkıntısı çeken bir ailenin dramı anlatılırken, mutlu sonla biten oyunda üniversiteli oyuncuların gösterdiği performans izleyenlerden alkış aldı.

(DY-SA) 25.04.2008 13:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title