Haberler

Umsmib Olağan Genel Kurulu

Orhan Gençoğlu, birlik başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu, başkanlığa yeniden seçildi.

Gençoğlu, Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) hizmet binasında gerçekleştirilen UMSMİB Olağan Genel Kurulu'nun açılışındaki konuşmasında, Türkiye ihracatının 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlediğini söyledi. Türkiye'nin cari açığının kapanmasının, net döviz girdisi sağlayan sektörlerin ihracatının artmasıyla mümkün olacağını vurgulayan Gençoğlu, şunları kaydetti:

"Bizim sektörümüz gibi ithalat girdisi olmayan sektörlerin yaptığı her ihracat, net döviz girdisi getirmektedir. Bu durum da ülkemize çok büyük katma değer sağlamaktadır. Tüm tarım sektörünün ihracatının katlanması, Türkiye'nin cari açığının kapanmasında en büyük rolü oynar. Ülkemizde bulunan verimli toprakları bugüne kadar yeterince kullanamadık. Ben, tarım ve tarıma dayalı sektörlere verilecek destekle ihracatımızı katlayacağımıza inanıyorum."

Daha sonra tek listeyle gidilen seçimlerde birlik başkanlığına yeniden seçilen Orhan Gençoğlu'nun listesi, oyların tamamını aldı.

Gençoğlu'nun (Penguen Pazarlama A.Ş) başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, "Aroma Bursa Meyve Suları, Erikli Su ve Meşrubat, Fine Food Pazarlama, Frigo-Pak Gıda, Kafkas Pasta, Martaş Marmara Tarımsal Ürünleri, Mevsim Gıda, Namsal Gıda, Royal Foods Gıda ve Zey-Tur-San Gıda"; Denetim Kurulu'nda ise "Penguen Gıda, Marsal Gıda ve Fine Food Gıda" firmalarının temsilcileri görev aldı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title