Haberler

UKAME Üst Kurul Toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKAME) Üst Kurul Toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in başkanlığında gerçekleştirilen UKAME Üst Kurul Toplantısı'nda Şanlıurfa Merkez ve ilçeleri ulaşım ve trafik sorunları ile çözümlerine yönelik talep ve öneriler toplantı gündeminde yer aldı.

Ulaşım ve trafikle ilgili birim ve kuruluşlarında yer aldığı toplantıda şehrin ulaşım ve trafikle ilgili çözüm odaklı öneriler görüşüldü. Trafik sıkışıklıklarının yaşandığı alanların tespiti gerçekleştirilerek, şehrin trafik akışının rahatlatılması konusunda kurum ve kuruluşların öneriler alındı.Her ay belirli periyotlarla toplanan UKAME Üst Kurulunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı, il emniyet trafik şube müdürlüğü, il jandarma trafik şubesi ve ulaşım, trafikle ilgili diğer birim ve kuruluşlar yer aldı.

GÜVENÇ BEYKAPISI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, sabahın erken saatlerinde Beykapısı civarında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesine ait park ve bahçelerin, havuzların ve sokakların çevre ve temizlik çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Güvenç, vatandaşlarla yapılan çalışmaları ve eksikliklerin bulunup bulunmadığını sorarak, ihtiyaç ve talepleri çerçevesinde sohbet etti. İncelemelerini sürdürerek Eyübbiye İmam Keskin Mahallesindeki Çorba evine geçen Başkan Güvenç, çorba evine gelen esnaf, çalışanlar ve çocuklarla sohbetler gerçekleştirdi.

Çorba evinde özellikle çocuklarla ilgilenen Başkan Güvenç, karne ve eğitim üzerine sohbet ettikten sonra çorba evinde de hijyenik koşulların sağlanıp sağlanmadığını denetleyerek, hijyene konusunda hassas davranılmasını istedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ulaşım Koordinasyon Merkezi Celalettin Güvenç Şanlıurfa Merkez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title