Haberler

Uğur Mumcu, 'Unutma Bizi' Oyunuyla Yenişehir'de Anıldı

Güncelleme:

Levent Üzümcü Tiyatrosu, 24 Ocak 1993 tarihinde uğradığı bombalı saldırıda yaşamını yitiren gazeteci ve yazar Uğur Mumcu'yu anlatan ‘Unutma Bizi’ oyununu, Yenişehir Belediyesi’nin desteğiyle Mersin’de sahneledi.

Levent Üzümcü Tiyatrosu, 24 Ocak 1993 tarihinde uğradığı bombalı saldırıda yaşamını yitiren gazeteci ve yazar Uğur Mumcu'yu anlatan 'Unutma Bizi' oyununu, Yenişehir Belediyesi'nin desteğiyle Mersin'de sahneledi.

Uğur Mumcu, Cengiz Toraman'ın yazıp yönettiği, Levent Üzümcü Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Unutma Bizi' oyunu ile Yenişehir'de anıldı. Orhan Aydın ve Levent Üzümcü'nün oynadığı oyunda Mumcu'nun hayatı anlatılırken piyanist Dengin Ceyhan'ın eşliğinde sanatçı Gülcan Altan da sahne aldı. Oyunun sonunda bir konuşma yapan Yenişehir Belediye Başkanvekili Özgür Emire, şunları söyledi:

"Sizleri, Yenişehir Belediye Başkanı'mız Sayın Abdullah Özyiğit adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Başkanımız, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı'mızla Euroleague Women finalleri için yurt dışında. Takımımıza başarılar diliyoruz. 'Unutma Bizi' oyununu bugün burada sahneleyen Levent Üzümcü Tiyatro ekibini saygıyla selamlıyor, çok teşekkür ediyorum. Uğur Mumcu'yu, aramızdan koparılışının 30. yılında saygıyla anıyoruz."

Kaynak: ANKA / Yerel

Levent Üzümcü Uğur Mumcu Yenişehir Yenişehir Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title