Haberler

Türkü Baba'nın Kayınpederi Yoğun Bakımda

Ünlü sanatçı Fatih Kısaparmak’in, kayınpederi , kendisi gibi sanatçı olan eşi Şebnem Kısaparmak’ın babası Ertan Ergür, tatil için geldiği Marmaris’e kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Ünlü sanatçı Fatih Kısaparmak'in, kayınpederi, kendisi gibi sanatçı olan eşi Şebnem Kısaparmak'ın babası Ertan Ergür, tatil için geldiği Marmaris'e kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Ergür'e, sevk edildiği Muğla'daki hastanede anjiyo yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Marmaris'te tatil yapan 72 yaşındaki Ertan Ergür, şiddetli göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle Marmaris Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı. Haberi alan Fatih - Şebnem Kısaparmak çifti hemen Marmaris'e geldi. Ergür, Marmaris'teki hastanede yapılan ilk müdahalede kalp damarlarından birinin tıkalı olduğu tespit edilerek daha donanımlı olan Muğla Yücelen Hastanesi'ne sevk edildi. Burada anjiyo yapılan Engür'ün durumuyla ilgili açıklama yapılmazken, kendisine kızı Şebnem ve damadı Fatih Kısaparmak'ın refakat ettiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şebnem Kısaparmak Fatih Kısaparmak Marmaris Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title