Haberler

Türkoğlu: "Bu Millete Hiçbir Kuvvet Etki Yapamaz"

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, "Bu millet birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece hiçbir kuvvet etki yapamayacaktır” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, "Bu millet birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece hiçbir kuvvet etki yapamayacaktır" dedi.

Türkoğlu, Erzin Kaymakamlığı ile Erzin Belediye Başkanlığının Atatürk Parkı'nda ortak düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Türkoğlu vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra AK Parti İlçe Başkanlığına geçti. Burada da partili vatandaşlarla bayramlaşan Türkoğlu, burada yaptığı konuşmada, "15 Temmuz darbe girişimlerinin ardında yaklaşık 2 ay geçti. Ülkemizi karanlığa götürmek isteyen Fetullahçı Terör Örgütü elemanlarına karşı kahramanca göğüs geren aziz milletimizin kahramanlıkları asla unutulmayacak. Şehit kardeşlerimiz Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi de saygıyla selamlıyorum. Bu millet birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece hiçbir kuvvet etki yapamayacaktır" ifadelerini kullandı.

Suriye'deki Fırat Kalkanı Operasyonuna da vurgu yapan Türkoğlu, "Güneydoğu'da sınırımızı tehdit eden terör örgütlerine karşı başlatılan bu operasyon sınır güvenliğimiz sağlanana kadar devam edecektir. Türkiye olarak komşularımızın toprak bütünlüğünün bozulmasına hiçbir zaman duyarsız kalmadık ve kalmayacağız" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Bayram Türkoğlu AK Parti Erzin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
title