Haberler

Türkiye İkincisi Öğrencilere Cumhuriyet Altını

Bir Süre Önce Ankara'da Gerçekleşen "Mesleki Eğitim Kurumları Proje Yarışmasına" Hazırladıkları Hasta veya Yaralılara Serum ya da Kan Gibi Sıvıların Kolayca Zerkini Sağlayan M-set İsimli Projeyle Katılan ve Sağlık Meslek Liseleri Arasında Türkiye İkinciliği Ödülüne Layık Görülen Simav Sağlık Meslek Lisesi'nin Proje Mimarı Son Sınıf Öğrencileri, Kütahya'nın Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun Tarafın...

Bir süre önce Ankara'da gerçekleşen "Mesleki Eğitim Kurumları Proje Yarışmasına" hazırladıkları hasta veya yaralılara serum ya da kan gibi sıvıların kolayca zerkini sağlayan M-SET isimli projeyle katılan ve Sağlık Meslek Liseleri arasında Türkiye ikinciliği ödülüne layık görülen Simav Sağlık Meslek Lisesi'nin proje mimarı son sınıf öğrencileri, Kütahya'nın Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun tarafından altınla ödüllendirildi.

Başarılı öğrencileri ve okul idarecilerini makamında kabul eden kaymakam Samet Ercoşkun öğrencilere birer Cumhuriyet altını hediye etti.

Yarışmada öğrencilerin projeleri ile Simav'ı başarı ile temsil ettiklerini belirten Ercoşkun, "Öğrencilerimizi kutluyorum. Büyük bir başarı göstererek Türkiye'de faaliyet gösteren tüm Sağlık Meslek Liseleri arasında Türkiye ikinciliği gibi önemli bir başarı elde ederek göğsümüzü kabartmışlar ve bizleri haklı olarak gururlandırmışlardır. Başarılarında emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi. Okul müdürü Burhaneddin Aydın'da proje çalışmaları sırasında ilçede en büyük desteği Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gördüklerini belirterek öğrencileri adına kaymakam Samet Ercoşkun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal sevgi'ye teşekkür etti, okulun simgesi olan birer kalemlik hediye etti.

Yaptıkları proje ile topluma daha yararlı olmayı amaçladıklarını anlatan okulun Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü son sınıf öğrencileri Şaziye Düzgün, Özge Ertem ve Mehmet Karataş isimli öğrenciler yeni buluşlar peşinde olduklarını dile getirerek, "Proje hazırlığı döneminde bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen okulumuz danışman öğretmenlerinden Hafife Erken, Zafer Ceylan ve müdür yardımcımız Nuran Ülker'e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Simav'ın başarılı öğrencileri ile okul idarecileri daha sonra kaymakam Samet Ercoşkun ile makamında birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

(MY-EFE) 30.05.2008 12:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title