Haberler

Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Genç MÜSİAD tarafından Türkiye genelinde organize edilen ‘’Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri’’ sahiplerini buldu.

Genç MÜSİAD tarafından Türkiye genelinde organize edilen "Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen ve 28 bin 698 kişi tarafından oy kullanılarak 8 farklı dalda yılın en iyilerinin seçildiği organizasyonda, Yılın Genç Girişimcisi Sakarya Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Semih Çalışkan seçildi. Ödül töreninde konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, kuruluşundan bugüne yaklaşık 24 yılı geride bırakan MÜSİAD'ın hedeflerinden birisinin de milletinin temel değerlerine bağlı müteşebbis bireylerin yetişmesine destek olduğunu söyledi.

Genç MÜSİAD Başkanı Faruk Akbal da MÜSİAD'ın gençlerinin acımasız kapitalizmin, kıran kırana rekabetin, insanı insanın kurdu olarak gören anlayışın izinden değil, tıpkı ağabeyleri gibi kanaatin, bereketin, zühdün ve takvanın izinden gittiğini ve Gençlerin muhakkak ideallerinin olması gerektiğini söyledi.

Türkiye Genç Ekonomi Başarıları Ödülleri (TURGEB) hakkında Genç MÜSİAD'dan yapılan açıklamada, "Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusu ile dünyanın parlayan yıldızı. Girişimci yönü ağır basan, akıllı, zeki Türk gençleri, sadece Türkiye'de değil dünyada da çok büyük başarılara imza atıyor. Dünyanın en iyi üniversitelerine de gitseniz, dünyanın en büyük şirketlerinin genel merkezlerindeki en üst katlara da çıksanız bir Türk gencini mutlaka görmeniz mümkün. Dünyanın geleceğine yön verecek olan Türkiye'nin parlak gençlerini keşfedip ödüllendirmek, hem bugüne kadar yaptıklarını hem de potansiyellerini ödüllendirerek iş yaşamlarında katalizör etkisi oluşturmak için Genç MÜSİAD, Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri'ni düzenledi" denildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title