Haberler

Türk Sağlık-sen'den Büyük İftar

Türk-Sağlık-Sen Balıkesir Şubesi bin 200 kişinin katılımıyla iftar yemeği düzenledi.

Türk-Sağlık-Sen Balıkesir Şubesi bin 200 kişinin katılımıyla iftar yemeği düzenledi.

Balıkesir'de Yücel Et Lokantasında düzenlenen iftar yemeğine sağlık kuruluşlarında çalışan çok sayıda personel ve ailesi katıldı. İki gün ard ardına verilen iftar yemeğinde MHP Balıkesir Milletvekili Recep Çetin, MHP İl Başkanı Vekili Ünal Biçer, Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Rıdvan Mutlu, Eski Sağlık Müdürleri Mehmet Çalışkan ve Selahattin Aras da hazır bulundu. Zağnos Paşa Camii İmam Hatibi Nafiz Duman'ın Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanı Musa Bilal katılımcılara teşekkür etti. Bilal "Türk Sağlık- Sen şubemizin düzenlediği İftar yemeğimize icabet ettiğiniz teşekkür ediyorum. Bu dönemde dik duran Türk Sağlık Sen üyelerimizi selamlıyorum. Emekliye ayrılan üyelerimize sağlık ve mutluluk diliyorum. Vefat eden üyelerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Dünyanın birçok yerinde zulme uğrayan Müslüman ve soydaşlarımız yapılan zulmü kınıyoruz ve şehit olan soydaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Geçtiğimiz dönemde Balıkesir Türk Sağlık-Sen, Türkiye'de adeta bir yıldız oldu. Üye sayısını İki katına çıkardı. Burada emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize, temsilci ve üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu durum Türk Sağlık-Sen şube Başkanı olarak beni çok mutlu etti. Bu vesile ile mübarek Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor ve katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç ise yaptığı konuşmada, "Türk Sağlık Sen sağlığın her alanında mücadeleyi en önde götürmüştür. Bunun sonucunda Türk Sağlık-Sen üye sayısını yüzde 6 büyütmüştür. Bu üye artışının başında Balıkesir Şubesinin büyük payı vardır. Ben sizi kutluyorum. Ramazan ayınızı ve Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Bu çalışma ile Türk Sağlık-Sen önümüzdeki yıl Balıkesir'de yetkili sendika olacaktır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Çetin Bilal Türk Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
title