Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 163. Yıldönümü

Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 163. Yılı Etkinlikleri İçerisinde Düzenlenen Halk Yürüyüşünde Polis ve Halk El Ele Vererek Kentin Asayişi İçin Yürüdü.

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yılı etkinlikleri içerisinde düzenlenen halk yürüyüşünde polis ve halk el ele vererek kentin asayişi için yürüdü. Amasya Emniyet Müdürlüğü'nün organizesinde gerçekleştirilen halk yürüyüşünde Amasya Belediyesi'nin önünde toplanan katılımcılar Yavuz Selim Meydanı'na kadar yürüdü. Vali Celaleddin Lekesiz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Küçükayan, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Eren, Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanı Mahmut Demir, Emniyet Müdürü Mustafa Demirok, daire müdürleri, öğrenciler, emniyet mensupları ve vatandaşların katıldığı halk yürüyüşünde polis ve halk kentin huzuru için el ele vererek yürüdü. Vatandaşlara karanfillerin dağıtıldığı yürüyüşün ardından Yavuz Selim Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyan Emniyet Müdürü Mustafa Demirok ve katılımcılar, meydanda düzenlenen resmi törene katıldı. Halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile zenginleştirilen törende Amasya Belediyesi Mehter Takımı'na mini bir konser verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törenin sonunda resmi geçit töreni yapıldı.

(DY-SA) 10.04.2008 16:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title