Haberler

Türk Halk Müziği'nin Sevilen Sesi Güler Duman Yenimahalle'de

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Duman, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Duman, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti. Kendisinin ve yakın dostu, sahne arkadaşı Musa Eroğlu'nun son albümlerini Yaşar'a hediye eden Duman "Hizmet hak içindir. Sizi kutluyorum" dedi.

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Güler Duman, Menajeri Hayrettin Özayvaz ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

"SANATI SEVDİĞİMİZ ZAMAN İNSANI SEVECEĞİZ"

Keyifli bir sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette, kendisi de tam bir türkü tutkunu olan Başkan Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sanat aşk demek, sevgi demek, barış demek. Sanatın dini, mezhebi, ırkı olmaz. Sanat, insanları birbiriyle kaynaştırır. Bu güzel dünyanın nimetlerini de paylaştırır. Sanatın her alanını sevmeli çocuklarımıza da sevdirmeliyiz. Çünkü sanatı sevdiğimiz zaman insanı seveceğiz, doğayı seveceğiz, yaşamayı seveceğiz, işte o zaman hayattan keyif alacağız" ifadelerini kullandı.

"BAŞARILARINIZI TAKİP EDİYORUM"

"Hizmet hak içindir derler" diye konuşan Duman da "Sizin yaptığınız işler çok hayırlı işler ve hiç de kolay değil. Başarılarınızı takip ediyoruz. Sanata ve sanatçılara verdiğiniz destek için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Her gün biraz daha büyüyen Yenimahalle'de yolunuz açık olsun" diye konuştu.

Duman ziyaretin sonunda, 30'uncu sanat yılına özel olarak, 2012 yılında çıkarttığı 2 CD'lik Yüreğimden Yüreğinize, Sesime Ses Katanlara Selam Olsun adlı albümünü ve Musa Eroğlu ile bir asır adlı albümleri Başkan Yaşar'a hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Yenimahalle Güler Duman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title