Haberler

Türk Eğitim-Sen'den Çanakkale Konferansı

Yozgat'ın Yerköy İlçesinde, Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilciliği tarafından "Çanakkale Ruhu, Değişen Dünya Düzeni ve Türkiye" konulu konferans düzenlendi.18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası dolayısıyla Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilciliği...

Yozgat'ın Yerköy İlçesinde, Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilciliği tarafından "Çanakkale Ruhu, Değişen Dünya Düzeni ve Türkiye" konulu konferans düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası dolayısıyla Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilciliği tarafından Belediye Düğün Salonunda düzenlenen Konferansa Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilcisi Hasan Buğra Karaca, "Bu yıl 98. yılını kutladığımız Çanakkale Zaferi toplumumuzda daha dün gibi yaşanmaktadır. Çanakkale Boğazını geçerek milletimizi yok etmek isteyen düşmana fırsat vermeyen askerlerimizin destanı dünya durdukça hatırlanacaktır. 250 bin vatan evladının şehit verildiği Çanakkale savaşının Türk Milletinin yedi düvele karşı verdiği bir kahramanlık destanı olmuştur. Bu duygu ve düşünce ile Çanakkale savaşını unutmayalım ve unutturmayalım" dedi.

Türk Tarih Kurumu Eski Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, "Çanakkale Ruhu, Değişen Dünya Düzeni ve Türkiye" konulu Konferansında "Şimdi vatanımız var diyebiliyorsak, bunu Çanakkale'de kahramanca çarpışan vatanı milleti ve bayrağı için canını seve seve feda eden Mehmetlere borçluyuz" dedi.

Halaçoğlu, Çanakkale'de yaşanan birçok kahramanlık olayları ve kişiler hakkında, Çanakkale Zaferi esnasında yaşanan birçok konu ile ilgili olarak katılımcılara çeşitli bilgiler verdi.

Konferansa,

MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, MHP Yozgat Eski İl Başkanı Mehmet Ali Çakır, MHP Yozgat Milletvekili Adayı Nevzat Kemal Adıbelli, Türk Eğitim-Sen Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayraktar, MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Yerköy Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title