Haberler

Türk Eğitim-sen 2 Nolu Şube Genel Kurulu

Türk Eğitim-sen 2 Nolu Şube 3. Olağan Kongresi'nde Mevcut Başkan Hasan Budak, Tekrar Başkan Seçildi. Vezirköprü Bemsa Sosyal Tesisleri'nde Yapılan Kongreye Vezirköprü, Havza, Ladik ve Kavak'tan Gelen Sendika Üyeleri Katıldı. Divan Başkanlığını Hüsnü Yıldırım, Üyeliklerini İse Gülbey Tüten ve Rafet Aktaş Yaptı. Genel Kurulda Konuşan Türk Eğitim-sen 2 Nolu Şube Başkanı Hasan Budak, "Bugüne Kada...

Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube 3. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Hasan Budak, tekrar başkan seçildi. Vezirköprü Bemsa Sosyal Tesisleri'nde yapılan kongreye Vezirköprü, Havza, Ladik ve Kavak'tan gelen sendika üyeleri katıldı. Divan başkanlığını Hüsnü Yıldırım, üyeliklerini ise Gülbey Tüten ve Rafet Aktaş yaptı. Genel kurulda konuşan Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Hasan Budak, "Bugüne kadar çok sayıda arkadaşımla yönetim, denetim ve disiplin kurulunda görev yaptık. Görevlerimizi sürdürürken önceliğimiz sivil toplum kuruluşlarının önemini ortaya çıkarmak, çalışanların özlük ve sosyal haklarını ortaya koymak ve milli eğitim politikalarına yön vermek amacıyla hizmet etmeyi görevimiz kabul ettik” dedi. Kongreye 110 üyeden 82'si katıldı. Tek listenin katıldığı oylamada Hasan Budak tekrar başkan oldu. Hasan Budak başkanlığındaki yönetim kurulu asil üyeliklerine Abdullah Salgın, Kasım Yahşi, Nurol Albayrak, Muzaffer Acar ve Emrehan Atmaca seçildi.

(ŞU-SA)

01.12.2007 19:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title