Haberler

Turhal'da Her Mahalleye Eşit Hizmet

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, her mahallenin birbirinden farklı olmadığını ifade ederek, "Her mahalleye eşit hizmet verme çalışmasını önemsediğimizi söylemek istiyoruz" dedi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, her mahallenin birbirinden farklı olmadığını ifade ederek, "Her mahalleye eşit hizmet verme çalışmasını önemsediğimizi söylemek istiyoruz" dedi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde asfalt ve kaldırım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, yaptıkları çalışmalarla güzel bir şehircilik örneği sergilediklerini kaydetti. Başkan Gözen, kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade ederek, "Bugüne kadar Hamam, Varvara, Mimar Sinan, Cumhuriyet, Yeşilırmak, Bahar ve Kayacık Mahallelerinde kaldırım çalışmalarımızı tamamladık. Meydan ve Pazar Mahallelerimizde kaldırım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede burada ki çalışmalarımızın ardından Fatih ve Güneş Mahallelerimizde kaldırım çalışmalarımıza başlayacağız. Ardından diğer mahallelerimizde de sırayla kaldırımları yapacağız. Bildiğiniz gibi 3-4 koldan yürüttüğümüz kaldırım çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde hemen asfalt kaplamalarını yapıyoruz. Turhal'ın hemen hemen tüm mahallelerinde kaldırımsız ve asfaltsız yer bırakmayacağız. Şu anda kaldırımsız alanların üçte ikilik bölümünü tamamladık. Bu sayede şehrimizin büyük bir bölümündeki kaldırım eksikliğini tamamlamış durumdayız. İnşallah kış aylarına kalmadan kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı tamamlayıp güzel bir şehircilik örneği sergilemiş olacağız. Amacımız her mahallenin birbirinden farklı olmadığı ve her mahalleye eşit hizmet verme çalışmasını önemsediğimizi söylemek istiyoruz. Bu vesile ile ben halkımıza rahatsızlık verdiğimizi de düşünüyorum. Bundan dolayı kendilerinden özür diliyorum" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gözen Turhal Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title