Haberler

Turhal'da 40 Bin Ton Asfalt Hedefi

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, asfalt çalışmalarında 40 bin ton hedefine yaklaşmış olduklarını söyledi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, asfalt çalışmalarında 40 bin ton hedefine yaklaşmış olduklarını söyledi.

Turhal Belediyesi olarak bu sene gerçekten büyük bir oranda kaldırım ve asfalt çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Gözen, asfalt çalışmalarında 40 bin ton hedefine yaklaşmış olduklarını söyledi. Başkan Gözen, park, doğalgaz, cami inşaatı çalışmalarının yanı sıra Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini ifade ederek, "Altı adet villa ve bir ana merkez binası olmak üzere olmak üzere hızlı bir şekilde inşaat çalışmaları devam ediyor. Geçen günlerde biliyorsunuz Turhal Barajı adı altında bir barajın temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından atıldı ve Turhal Kulemizi halkımızın hizmetine açtık. Halkımızın oraya yoğun ilgi göstermesini oradan Turhal'ı mutlaka seyretmesini canı gönülden arzu ediyoruz. Çünkü yapılan hizmet tamamen Turhal adına Turhallılara prestij hizmetidir. Bu prestijli hizmeti görmelerinde yarar vardır diye düşünüyorum" dedi.

Turhal'da 4 Yıllık Yüksekokul inşaatı da hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Gözen, "Kaba inşaat bitme aşamasına geldi. Ancak biz burada tabi hemşehrilerimizin ağır kaldığı kanaatindeyiz. Oysaki hemşehrilerimiz bize her zaman size ekonomik olarak destek oluruz demişlerdi. Ama şu anda gönüllülük esasına göre desteği çok fazla maalesef göremiyoruz. Bütün hemşerilerimizin buraya mutlaka katkı yapmalarını canı gönülden arzu ediyoruz. Yine bu 4 yıllık yüksekokul için ön hazırlık olan 500 kişilik yurt inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor" diye konuştu.

Başkan Gözen ayrıca belediyenin arsa temini, Sosyal Yardımlaşma Fonu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ortaklaşa hiçbir sosyal güvenceye sahip olmayanlara konut desteği ile ilgili çalışmaların son aşamasına geldiğini, 186 adet konut inşaatına 2014 yılında başlanacağını sözlerine ekledi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gözen Turhal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title