Haberler

Turhal'da 15 Bin Ton Asfaltlama Yapılacak

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 15 bin ton asfaltlama yapacaklarını söyledi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 15 bin ton asfaltlama yapacaklarını söyledi.

Turhal'da doğalgaz çalışmaları tamamlanan Kazım Karabekir Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gözen, doğalgaz hattı çekilmeyen birkaç sokak kaldığını söyledi. Hava şartları müsaade ettiği sürece asfalt çalışmalarını devam ettireceklerini ifade eden Başkan Gözen, "Bu vesile ile Turhal'ımızın büyük bir bölümünde asfaltlama çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Elbette ki bazı mahallelerimizde de asfalt yapılmasını bekleyen hemşerilerimiz var. Oraları da inşallah kısa sürede tamamlayacağız. Bu çalışmalar kapsamında özel şirket tarafından dökülecek 10 bin ton asfaltın yanı sıra belediyemiz ekiplerince dökülecek olan 5 bin ton ile birlikte 15 bin ton asfaltlama yapacağız. Sadece bir mahallede asfaltlama yapmıyoruz. Diğer bir ekibimizde Gaziosmanpaşa Mahallemizde asfaltlama çalışması yapıyor. Bazı bölgelerimizde de sathi kaplama dediğimiz soğuk asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz önümüzdeki Ekim ayının sonlarına doğru asfaltlama çalışmalarını tamamlamak. Bu arada bu yıl içerisinde Kazım Karabekir, Yunus Emre ve Ray Mahallelerimizde doğalgaz hattı çekilmeyen sokaklarda doğalgaza kavuşacak ve bu üç mahallemizde doğalgazsız yer kalmayacak" dedi.

Kazım Karabekir Mahallesi ziyareti esnasında vatandaşlar mahallelerine yapılan hizmete teşekkür ederek Başkan Gözen'e ikramda bulundu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Karabekir Ali Gözen Turhal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title