Haberler

Turhal Belediyesi'nden Öğrencilere Karne Hediyesi

Turhal Belediyesi karne hediyesi olarak ilkokul öğrencilerine tiyatro gösterisi sundu.

Turhal Belediyesi karne hediyesi olarak ilkokul öğrencilerine tiyatro gösterisi sundu.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının son gününde ilkokul çağındaki çocuklara eğlenirken öğrenmelerini hedefleyerek çevre temizliği ve geri dönüşüm konusunda mesajlar veren tiyatro gösterisi sunduklarını kaydetti. Ağaç yaş iken eğilir sözünden yola çıkarak çocukları bilgilendirmek istediklerini ifade eden Başkan Gözen, "Eğlenmek çocuklarımızın da hakkı. Tabii ki eğlenerek öğrenmekte en güzeli. Bu tür tiyatro oyunları bildiğiniz gibi hem eğitici hem de öğreticidir. Kültür Merkezimizin yapımından sonra ilçemizdeki salon sıkıntısı da artık ortadan kalktığına göre bu tür organizasyonları daha sık aralıklarla gerçekleştireceğiz. Ben buradan tüm öğrencilerimize şimdiden iyi tatiller diliyorum" dedi.

Tiyatro oyunu organizatörü Midye Ajans yetkilisi Aysel Kır ise Turhal'da sergilenen oyuna çocukların ilgisinden memnun olduklarını kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gözen Turhal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title