Haberler

Turhal Belediyesinde Bekler Dönemi Başladı

Güncelleme:

Turhal Belediye Başkanlığına seçilen Eğitimci-Yazar Yılmaz Bekler, iki dönem belediye başkanlığı yapan Ali Gözen'den görevini teslim aldı.

Turhal Belediye Başkanlığı'na seçilen eğitimci-yazar Yılmaz Bekler, iki dönem belediye başkanlığı yapan Ali Gözen'den görevini teslim aldı.

Turhal Belediyesi'nde düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Turhal İlçe Başkanı Orhan Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni dönem meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Eski Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhal'ın yeni Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'i belediyenin giriş merdivenlerinde çiçekle karşıladı. Törende konuşma yapan Eski Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, seçimlerin nöbet değişimi olduğunu ifade ederek, "Biz 10 yıl süre ile ilçemize hizmet ettik. Artık nöbet değişim zamanı geldi. AK Parti'li bir belediye başkanı olarak Ak Parti'li bir belediye başkanına devretmekten mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah inanıyorum ki Turhal'da aynı güzellikleri ve hizmet artarak devam edecek. Ben bu seçimlerin şahsınıza ve Ak Parti ailemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ise yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Gözen ve meclis üyelerine teşekkür ederek, "Taş taş üstüne koymuş kim varsa Belediye Başkanından en ufak birimindeki çalışanına varıncaya kadar hepsine gönülden Turhallılar adına teşekkür ediyorum. Buralar handır bizde yolcuyuz. Benim 44 yıllık ömrümde 5-6 belediye başkanı ismini biliyorum. Bundan önceki dönemlerde de belediye başkanları vardı ama zaman gösterdi ki bu makamlar gelip geçici. Asıl olan gönüllerde taht kurmaktır. Geride hoş bir sada bırakabilmektir. Geride hoş bir sada bırakabilene ne mutlu. Bunun değerlendirmesini de bu aziz millet yapacaktır. Bende başta Ali Bey olmak üzere tüm geçmiş belediye başkanlarına Turhal adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

30 Mart itibariyle seçimlerin artık bittiğini ifade eden Başkan Bekler, "Seçimler geride kalmıştır. Bundan sonra önümüze bakmak zorundayız. Gergin ortamı devam ettirmenin bir manası yoktur. Bundan dolayı belediyenin önünde de şatafatlı bir tören yapmayı uygun bulmadık. Bütün bunlara rağmen burayı dolduran vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Bekler konuşmasının ardından eski başkan Ali Gözen'e Turhal'a 10 yılda yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Gözen ise sembolik olarak Turhal Belediyesi Mührünü Başkan Bekler'e teslim ederek başarılar diledi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Bekler Ali Gözen Ak Parti Turhal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title