Haberler

Turhal'a Engelsiz Yaşam Parkı

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 12 bin metrekare alan üzerine kurulu bir engelsiz yaşam parkı ve sosyal tesisi inşa edeceklerini söyledi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 12 bin metrekare alan üzerine kurulu bir engelsiz yaşam parkı ve sosyal tesisi inşa edeceklerini söyledi.

Turhal Belediyesi tarafından hazırlanan Engelsiz Yaşam Parkı ve Sosyal Tesisi ile Engelsiz Belediye Hizmeti projeleri Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından onaylandı. Samsun'da yapılan imza törenine katılan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, göreve geldikleri günden bugüne sosyal belediyecilik anlayışında ciddi adımlar atarak değişiklikler gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediyeciliğin sadece alt ya da üst yapı çalışmalarından ibaret olmadığını ifade eden Başkan Gözen, "İnsanımızın temel sorunlarına da eğilerek refah ve huzurlu bir şehir yaratma olgusu içerisinde önemli projelerin altına imza attık. Bu doğrultuda engelli vatandaşlarımızın daha iyi bir yaşam standardına kavuşması için hazırlamış olduğumuz toplam 1 milyon 250 bin TL bütçeli iki adet projemiz OKA tarafından onaylandı. Bugünde imzaları attığımız projelerimiz ile 12 bin metrekare alan üzerine kurulu bir engelsiz yaşam parkı ve sosyal tesisi inşa edeceğiz. Bununla birlikte belediyemize ait hizmet binalarımıza engelli vatandaşlarımız için asansörler yapılacaktır. Bu projelerimizin uygulamasına ise en kısa süre içerisinde başlayacağız. Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız ki hepimiz potansiyel bir engelli adayıyız" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Ali Gözen Samsun Turhal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title